Az internetben többek között az a csodálatos, hogy mémek formájában újra és újra előkerülnek régebbi képek és felvételek. Nemrégiben akadtunk rá egy mókás Insta-sztorira, amelyben Kim Kardashian bár közvetett módon, de a szó szoros értelmében ráhozta a frászt Katy Perryre.

Kim Kardashianról tudjuk, hogy mindenféle holmikat árul a nevével ellátva. Van fehérneműmárkája, sminkmárkája, szépségápolási termékei, és kiegészítői is. Esetünkben az utóbbi érdekes. A celebritás ugyanis több hírességnek is elküldte áprilisban a napszemüvegkollekcióját, köztük Katy Perrynek is.

Az énekesnő az „unboxingnak” (az internetes tartalomgyártók által kedvelt műfaj, amely során a kamera előtt bontják ki csomagjaikat, így követőik láthatják első reakciójukat) nevezett műfajnak hódolva a kezébe is vette a telefonját, mielőtt megkezdte volna a bontogatást. Katy Perry először megtekinti a csomagolást, megköszöni Kimnek az ajándékot, majd kinyitja a szemüvegeket rejtő dobozt. Arra azonban nem számított, hogy azok viaszbábukról néznek majd vissza rá. Rémületében pedig el is ejti a telefonját.

Nem tudni, a későbbiekben viselt-e egyáltalán a szóban forgó szemfedőket, az azonban szinte biztos, hogy a rémisztő viaszbábuk a kukában végezték. Vagy egy máglyán.