L. L. Junior élőben jelentkezett be a Facebookon, hogy tisztázza magát. Több hír is megjelent már azzal kapcsolatban, hogy a Dávidkával történt tragédia után az énekes magához vette legidősebb fiát, és korlátozza volt párját abban, hogy láthassa Lacikát. Elmondása szerint ez nem igaz.

Jelenleg ideiglenes felügyeleti jog van. Ezen a héten harmadjára látja (Csillát – a szerk). Most éppen bent játszanak, legóznak.

– mondja az énekes, majd arra is reagál, miszerint anya és fia nemrégiben Dávidka nyughelye fölött tudott csupán időt tölteni egymással.

A temetőbe éppen egy mécsest vittünk ki, a gyerekkel együtt. Nem a temetőben láthatja, az a terápia egyik része, hogy a gyerek is le tudja zárni, amit végignézett, ezt a tragikus balesetet. (...) Vitt egy kis mécsest, vitt egy kis macit neki ( Dávidkának - a szerk). Minden nap kimegyünk a temetőbe, és egyik alkalommal a Csilla is ott volt. De nem a temetőben láthatja, most sem olyan körülmények láthatja.

A felvétel közben Lacika is feltűnik, odabújik édesapjához, majd visszamegy játszani.

Az énekes a továbbiakban elmondja, hogy nem hibáztatja a sofőrt, aki elütötte Dávidkát, sőt, egy találkozóra nyitott lenne. L. L. Junior többször is elmondja, hogy nem tiltja egymástól Csillát és Lacikát, állítása szerint szinte minden nap találkoznak, és a felvétel közben is csak azért nem mutatja Csillát, mert nem akar nyilatkozni.

Ami pedig volt párja ügyvédjét illeti, az énekes szerint dr. Horváth B. Gábor sokszor nem egyeztet Csillával, mielőtt nyilatkozna.