Bár telnek a napok a szörnyű tragédia óta, amely L. L. Juniort és családját sújtja, a fájdalom nehezen enyhül, amikor a szülő elveszíti gyermekét. Dávidka halála óta több hír is felröppent a szülők kapcsolatáról, amelyek szerint elmérgesedett, majd enyhült a viszony kettejük között.

A baleset után ugyanis az énekes magához vette legidősebb fiát. Arra hivatkozott, hogy az édesanya nincs olyan mentális állapotban, hogy ellássa Lacikát. Csilla nyílt levélben reagált volt párja lépésére, aki vissza is vágott neki egy élő facebookos bejelentkezéssel, ezt azonban megbánta, és törölte is a felvételt.

A temetés után úgy tűnt, javul a viszony a szülők között, ugyanis úgy döntöttek, nem háborúznak tovább Lacikáért. A kisfiú azonban mindössze háromszor találkozhatott a baleset óta édesanyjával, legutóbb öccse sírhelyénél - írja a Bors.

Ügyfelem munka közben egy váratlan telefonhívást kapott Juniortól, és percei voltak, hogy kiérjen a temetőbe, ahol az édesapa engedélyével kerek húsz percre találkozhatott és magához ölelhette gyermekét – tudtuk meg dr. Horváthtól. Az édesanya munkáját félbehagyva rohant a Fiumei úti sírkertbe – ahol kisebbik fia nyugszik –, hogy magához ölelhesse Lacikát, aki nagy valószínűséggel először járt kinn öccse nyughelyénél. (...) Mint korábban is mondtam, ügyfelem teljesen ép mentális állapotban van, amit alátámaszt az is, hogy visszament dolgozni, és napok óta helyt áll a munkahelyén. Csilla mindent elkövet, hogy továbbra is biztosítsa maguk számára a kellő egzisztenciát, és biztonságban nevelhesse Lacikát

– mondta a lapnak Csilla ügyvédje, dr. Horváth B. Gábor.