Vajna Tímea még mindig nehéz időket él meg. Továbbra is gyászolja férjét, akinek az özvegy tervezte a hazai, illetve a Los Angelesi síremlékét is. Nemrégiben pedig késsel fenyegették meg egy álhír miatt.

Az özvegynek továbbá a Mr. Funk alkalmazottaival is meggyűlt a baja. Andy Vajna halála után sorra mondtak fel az üzlet munkatársai, akik attól tartottak, Vajna Tímea nem lesz képes egyedül működtetni a vállalkozást.

Tovább nehezítette a dolgot, hogy a felmondási hullámot követően további munkatársaktól is meg kellett válnia az özvegynek. Ugyanis mint kiderült, a vállalat menedzsmentje rengeteg pénzt zsebre tett. Ez volt az oka annak, hogy a fánkozó veszteségesen működött. Vajna Tímea végül Palácsik Lilla férjétől kért segítséget – írja a Ripost.

Visváder Tamás ideiglenesen a vállalat üzletvezetője lett, és nagyjából fél év alatt sikeresen visszahozta nullára az eddig veszteséges fánkozót. A jövőre nézve az a cél, hogy nyereséget termeljenek.

Korábban többször elhangzott, hogy az átlagosnál drágábbak egyes termékeink, de optimalizáltuk a termelést. A drágább fánkok pedig ki is kerültek a kínálatból

– mondta a lapnak Visváder Tamás.