Ahogy arról korábban a hazai sajtó is beszámolt Cicciolina több személyes tárgyát is áruba bocsájtotta az elmúlt időszakban. Az olasz Vanity Fair-nek adott interjújában mesélte el, hogy komoly anyagi gondokkal küzd, így többek között elárverezne egy fehér zongorát, valamint néhány használt alsóneműt is. Sőt, korábban arról is nyilatkozott, hogy luxus apartmanjait is eladásra kínálta, ha pedig sikerül rajtuk túladni, visszatér Magyarországra.

A nyáron elindított egy oldal, amely azon túl, hogy betekintést enged Staller teljes életművébe, vásárlásra is lehetőséget biztosít. Az eladásra kínált termékek között felelhető; a plüss "Cicciolina baba", különböző fehérneműk és egy üvegdildó is, ami a Giuseppe névre hallgat, alig 5000 euróba kerül, és ahogy az a termékleírásban olvasható, hű társa volt Cicciolinának számos műsorában. 

 Az oldal egyébként egyéb nyalánkságokat is kínál, például lehetőséget arra, hogy az egykori politikusasszonnyal találkozhasson az egyszeri rajongó egy pizza mellett. Illetve nyílt blogként is funkcionál, ahol a művésznő válaszol az olvasók kérdéseire. 

Én kezelem az oldalt és minden e-mailre válaszolok. illetve van itt egy telefonszám is. Hívj vagy írj bármiről, amire kíváncsi vagy válaszolok

- írta az oldal köszönőszövegében Cicciolina.