Elérkezett a hét közepe, ráadásul történt pár egészen érdekes dolog a bulvárvilágában. Például Hosszú Katinka és volt férje válásuk óta először találkoznak, méghozzá a Duna Arénában. Aztán VV Fanni ügyében újabb nyomokra leltek, kiderült, hogy mielőtt a feltételezett gyilkos találkozott az áldozattal, a laptopján az „elkábítani” szóra keresett rá. Végül, de nem utolsó sorban, Dér Henire támadt több szülő is, mivel az énekesnő egy fizetős alkalmazáshoz adta a nevét. 

A Bors hosszas elemzésbe kezdett az Iron Lady és Shane Tusup első, válás utáni találkozójáról. A lap kifejti, hogy a helyszín különösen szenzitív lehet az egykori házaspár számára, hisz rengeteget edzettek és versenyeztek együtt a Duna Arénában. A bulvárlap azt is tudni véli, hogy a páros egyfajta pszichológiai hadviselésbe kezdett.

Jobb csendben maradni és dolgozni. Hagyd, hogy az eredményeid beszéljenek! 

– írta a Facebookján Hosszú, ami a Bors szerint üzenet Shane-nek, aki rendszeresen posztol képeket és videókat a mostani edzéseikről a közösségi médiában.

A Blikk újabb információkat szerzett VV Fanni ügyével kapcsolatban. A vádlott, B. László laptopján az „elkábítani” kifejezésre keresett rá, valamint a rendőrség birtokába került egy kilenc másodperces videó, amelyen a vádlott az ölében cipeli az alélt, hiányos öltözékű lányt. Novozánszki Fanni családjának jogi képviselője, dr. Lichy József ügyvéd a lapnak azt is elárulta, hogy egy lakó megállította B. Lászlót, mikor az elkábult lányt cipelte, annak kérdése a vádlott annyit mondott, hogy a lány ivott.  

Szintén a Bors írta meg, hogy  rengeteg támadás éri Dér Henit egy fizetős telefonos alkalmazás miatt, ami elsősorban a fiatalokat célozza meg. A szülők szerint nem szép, hogy az énekesnő költekezésre buzdítja fiatal rajongóit. 

Ezt egy vicces dolognak gondoltam. Mielőtt megosztottam volna a posztom, egyeztettem a céggel és a megfelelő tájékoztatás mellett tettem közzé. Nem buzdítottam senkit arra, hogy százezreket költsenek erre, nem gondolom, hogy az én felelősségem lenne. Ha én elkötelezem magam egy ilyen cég mellett, nem kell minden gyereknek engem követnie. A szülőknek kell eldönteniük, költenek-e erre. Én nem mondtam, hogy adjanak telefont a kezükbe, inkább azt, hogy a szülők döntsék el, mit engednek meg a gyerekeiknek és mit nem. Ne az internet nevelje őket

- nyilatkozta a lapnak Dér Heni.