Vasvári Vivien nemrégiben az Instagramján jelentette be, hogy Fecsóval külön utakon folytatják. Eleinte úgy tűnt, békében zajlik majd a szakításuk, legalábbis mindkét fél nyilatkozatából erre lehetett következtetni. Múlt héten azonban kiderült, Fecsó szó nélkül felmondta közös lakásukat. Vasvári azonban nem esett kétségbe, elmondása szerint egyedül is megtudja teremteni gyermekei számára a boldog élet hozzávalóit.

Az üzletasszony ma a Blikk vendége volt, ahol a lap olvasói tehettek fel kérdéseket neki, amiket ő meg is válaszolt. Elárulta például azt, hogy a szakítás ellenére úgy érzi, összeillettek Fecsóval.

Nagyon olaszos pár voltunk egymás mellett, én azt érzem, hogy összeillettünk, de egy kapcsolathoz nagyon kevés az, hogy csak az egyik fél kössön kompromisszumot és a családhoz fel kell nőni, mert nagy felelősséggel tartozunk a gyerekekért

Elárulta továbbá azt is, hogy Varga Viktor és Kozma Orsi hamarosan debütáló dalának videóklippjében szerepel majd, és hogy nem hatja meg a közösségi oldalara írt mocskolódás.

A saját médiafelületeimen nem szoktam kapni sok negatív kommentet, de ha kapok is, akkor nem érdekel: törlés, tiltás. Mert a sok szennyt azt nem tűröm meg a privát oldalamon, és ott csak azok kövessenek, akik szeretnek. A mocskolódást pedig lehet a cikkek alatti hozzászólásokba írni.

– mondta.

Ami pedig a Fecsónak kölcsönadott milliókat jelenti, az üzletasszony mindenkit biztosít, hogy ez egy általa megkeresett összeg, nem pedig válási, vagyonosodási illetmény.