Súlyemelés, guggolás, és fekvőtámasz – edzős videót tett közzé Hódi Pamela, ami nem csak az alávágott zene miatt hat motiválóan.

A modell hosszú sorokban mesél arról a videó mellett, hogy mit, és hogyan tesz azért, hogy a harmadik x fölött is bomba formában maradjon.

Pamela saját bevallása szerint nem hízékony típus, és nem is fosztja meg magát az olyan finomságoktól, mint a tojásos nokedli vagy egy hideg kóla. Azonban érzi azt, hogy a teste már nem úgy reagál bizonyos dolgokra, mint huszonéves korában, vagy éppen a szülés előtt. Ezért igyekszik heti háromszor ellátogatni a konditerembe, illetve arra is figyel, hogy amit tud, azt egészséges alapanyagokból készítse el.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Október 9.-én már 31 éves leszek!🤪 A testem már nem úgy reagál dolgokra, mint terhesség előtt, vagy akár huszonévesen! 😢Éppen ezért próbálom a heti 3 edzést betartani + 1 Réka tornát! Nem mondanám, hogy nagyon hajlamos vagyok a hízásra, igazából ha minden nap fehér kenyeret ennék, akkor is annyi kg lennék, mint most! Legalábbis szerintem😅 🤷🏼‍♀️Nem figyelek 100%san az étkezésemre, gondolok itt moziban egy popcornra, vagy itthon egy jó rakott krumplira, vagy barátnőmnél egy jó tojásos nokedlire, vagy egy jó hideg cola ra egy fincsi ebéd után, de valahogy Én azt érzem, hogy a jó kis kajcsiktól nem akarom megfosztani magam az év 365 napján😅 Hisz nem készülök Én fitness versenyre🤪😄Ettől függetlenül szeretem jó alapanyagokból elkészíteni itthon az ételt és amit csak lehet, azt diétásan megoldani! Nem vagyok nádszál vékony, vannak idomaim és az a legfontosabb, hogy a párom így szeret❤️ Megszoktam, hogy eljárok edzeni, teszek az egészségemért és a fittségemért, és már nem csak arra figyelek, hogy az arcom szép legyen a fotókon, milyen a szemöldököm vagy a fogaim vagy a sminkem! Ami a legfontosabb👆🏼 Tavaly Márciusban volt Clusterem utoljára, akkor mondta az orvos, hogy sportoljak, mert fontos és segítene! Idén nem jelentkezett a rohamszerű fejfájásom!☺️ Bízom benne, hogy így is marad😅🤞🏼 Puszi😘 @tibor.papp.fitness

Hódi Pamela (@hodipamela_official) által megosztott bejegyzés,

Október 9-én már 31 éves leszek! A testem már nem úgy reagál dolgokra, mint terhesség előtt, vagy akár huszonévesen! Éppen ezért próbálom a heti 3 edzést betartani + 1 Réka tornát! Nem mondanám, hogy nagyon hajlamos vagyok a hízásra, igazából ha minden nap fehér kenyeret ennék, akkor is annyi kg lennék, mint most! Legalábbis szerintem. Nem figyelek 100%san az étkezésemre, gondolok itt moziban egy popcornra, vagy itthon egy jó rakott krumplira, vagy barátnőmnél egy jó tojásos nokedlire, vagy egy jó hideg cola ra egy fincsi ebéd után, de valahogy Én azt érzem, hogy a jó kis kajcsiktól nem akarom megfosztani magam az év 365 napján. Hisz nem készülök Én fitness versenyre. Ettől függetlenül szeretem jó alapanyagokból elkészíteni itthon az ételt és amit csak lehet, azt diétásan megoldani! Nem vagyok nádszál vékony, vannak idomaim és az a legfontosabb, hogy a párom így szeret. Megszoktam, hogy eljárok edzeni, teszek az egészségemért és a fittségemért, és már nem csak arra figyelek, hogy az arcom szép legyen a fotókon, milyen a szemöldököm vagy a fogaim, vagy a sminkem! Ami a legfontosabb. Tavaly Márciusban volt Clusterem utoljára, akkor mondta az orvos, hogy sportoljak, mert fontos és segítene! Idén nem jelentkezett a rohamszerű fejfájásom! Bízom benne, hogy így is marad. Puszi!

– írja a poszt mellett.