Újabb hét, újabb reggeli hírösszefoglaló: a celebek sem tétlenkedtek, az elmúlt napokban történt pár érdekes dolog. Kiderült a DNS-tesztek alapján, hogy Hácz Tamás valóban Flipper Öcsi eltitkolt fia. L.L. Junior gyásza ellenére újra színpadra áll, és a Drága Örökösök színésze, Haagen Imre komoly küzdelemmel felül tudott kerekedni a rákon.

(Illetve Schmuk Andor megnősült, de erről ennél többet nem szeretnénk elmondani). 

Hácz Tamás kilétéről már több bulvármédium is értekezett, eddig csak sejtették, ma már biztos, hogy ő Flipper Öcsi egyetlen gyermeke. A fiú négy éve  tudta meg, hogy az immár 11 éve elhunyt rock and roll legenda, Jeszenszky Béla, azaz Flipper Öcsi fia - írta meg a Blikk.  Az elvégzett teszt egyértelműen bebizonyította az állítás igazságát. 

L.L. Junior hetekkel korábban tragikus körülmények között veszítette el kisfiát, a zenész hosszú ideig nem lépett színpadra, azonban úgy tűnik a hétvégén ennek is eljött az ideje. 

A mai négy koncert, négy város, két ország, kipipálva. Visszaálltam dolgozni... Olyan furcsa szó ez, dolgozni, ez mindig is a szerelmem, szenvedélyem volt, ezek után sem lesz másképpen, szórakoztatni fogok, csak néha a bohóc maszkján túl kevésbé látják a könnycseppeket...

– írta közösségi oldalán Junior. 

Haagen Imre életében először a Story magazinnak  beszélt betegségéről és arról, hogy miként lehet feldolgozni egy ilyen súlyos problémát. Négy évvel korábban egy dudor keletkezett a nyakán, ezzel kezdődött minden. Az orvos azt mondta neki, hogy ha viszonylag időben kiderül, akkor ezt a rákfajtát lehet gyógyítani. A színész számos kezelésen esett át. 

Harminc kilót fogytam, megritkult a hajam, végül le is vágattam. Legyengülten feküdtem otthon, sem enni, sem inni nem bírtam, és volt, hogy sürgősen infúzióra volt szükségem. A betegség egy szakaszában csak írásban tudtam kommunikálni és ízeket sem éreztem

- mesélte a színész, aki azóta sokkal jobban van és tünetmentes.