DSC0549

Fecsó beszólt Vasvári Viviennek: „Lesz szex is, vagy csak ördögűzés?"

2019.10.03. 08:56 Módosítva: 2019.10.03. 09:04

Már egy hónapja, hogy  Vasvári Vivienbejelentette,  elválik férjétől, Fecsótól. Úgy tűnik, hamar túltette magát a szétváláson, azóta már több hódoló is megkörnyékezte, és már egy romantikus randevúja is volt, amiről egy képet meg is osztott közösségi oldalán. Fecsó elég otrombán reagált a képre. 

Azt hiszem, hogy ilyenben még sosem volt részem...De eljött ez a pillanat is...

- írta még egy szeptember végi bejegyzésében Vasvári Vivien képe mellé, amin egy romantikusan kivilágított étkező volt látható. 

A Bors szúrta ki, hogy a kommentelők között ott van Fecsó is, aki eléggé csúnyán reagált a bejegyzésre:

Lesz szex is, vagy csak ördögűzés?

- érdeklődött a férfi.

A Bors megkérdezte Fecsótól, miért írta a fenti sort, mire a férfi azt válaszolta, a sportolói vére miatt érezte úgy, hogy le kell ütnie ezt a magas labdát:

Régóta vízilabdázom, egyszerűen nem tudok el­lenállni annak, ha feldob valaki egy magas labdát. Mu­száj azt leütni, ilyen a sportolóvér

- nyilatkozta a Borsnak. 

A kép alá Vasvári Vivien egyik követője azt írta, hogy látja, nem szomorkodott sokat a híresség, amit az újra randizó celeb így válaszolt meg:

Nem szomorkodom mert nincs miért! Tudod, amikor az ember mindent megpróbál és megtesz... de egyedül kevés egy kapcsolathoz, ha másik nem tesz bele!  Lelkiismeretem mindig tiszta lesz! Ez pedig már régóta őrlődött bennem... jobb hogy megléptem ezt a beszélgetést akkor! Most pedig már csak azon vagyok, hogy a gyerekeimnek jó legyen és boldog anyukát lássanak, és egy olyan nevelő apa legyen majd mellettük, aki csodás apa mintát fog nekik mutatni!