Galambos Dorina a Hot!-nak mesélt arról, hogy mióta eladták a közös lakásukat Pély Barnával, sikerült teljesen lezárnia a múltat. Mivel szinte még gyerekként jött össze az énekessel (akitől tavaly májusban vált el), és a fiatalkorát egy párkapcsolatban élte le, úgy érzi, most van itt az ideje, hogy bepótolja az elmaradt bulizásokat és egyéjszakás kalandokat. Nem is mondott nemet semmire a nyáron. 

Míg mások vígan élték az egyéjszakás kalandjaikat, akkor mi már együtt éltünk. Barnának adtam a fiatalságomat, és mos jött el az ideje, hogy bepótoljam ezeket a féktelen bulizással és pasizással eltöltött éveket. Kalandos volt ez a nyár, nem mondtam nemet semmire, amiről úgy éreztem, örömet okozhat

- nyilatkozta a Hot!-nak Galambos Dorina, aki ma már készen áll arra, hogy szembejöjjön vele egy minden elsöprő szerelem. 

A válás után egyébként Floridába utazott, ahol 2 hónapot töltött el, terápiás céllal, amikor csak magára figyelhetett, na meg persze az éneklésre, videoklip-készítésre is volt lehetőség. Pély Barnával egyébként a mai napig jó kapcsolatot ápol, szinte már baráti viszonyban vannak.