Ahogy arról korábban beszámoltunk, a tragédia óta L.L. Juniornál van Lacika, aki alig láthatja édesanyját, Csillát. A rapper most azt szeretné elérni, hogy övé legyen gyerekük kizárólagos felügyeleti joga, amiért tartásdíjat is követel volt feleségétől, írja a Bors

A Bors szerint nem enyhült meg L.L. Junior, és továbbra is volt feleségét tartja felelősnek Dávidka haláláért, ezért azt szeretné, ha nagyobbik fiukat, Lacikát, aki édesanyjával is alig találkozhatott a nyár végi tragikus baleset óta, kizárólag ő nevelhetné fel. 

Lesi Lászlónak továbbra is szándéka elvenni az édesanyától Lacikát, és a napokban az erről szóló keresetlevelet is megkaptuk, amiben az édesapa kizárólagos szülői felügyeletért folyamodik

– nyilatkozta dr. Horváth N. Gábor a Borsnak. 

A rapper nemcsak a felügyeleti jogért harcol, tartásdíjat is követel Csillától. 

L.L. Junior kérelmére Hopp Csilla ügyvédje reagált a Borsnak. Mint elmondta:

A gyermeken túl Junior többek között tartásdíjat is követel ügyfelemtől. Nonszensznek tartom, hogy egy napi nyolc-tíz órás, kétkezi munkából élő édesanyától akar tartásdíjat követelni egy sikeres előadóművész. Természetesen a keresetéhez mérten megfelelő súlyú ellenkérelemmel készülünk!

A Bors cikkére reagálva L.L. Junior a Facebook-oldalán megosztotta a valódi kereseti kérelmét, mely szerint semmilyen gyerektartási díjat nem kér volt feleségétől. 

Döbbenet! Az első képen a HAZUGSÁG! A második képen a beadott keresetben levő IGAZSÁG!

– írja a Facebook-bejegyzésében a rapper.