A hétfő kegyetlenségeinek egyike, hogy minden hét elején elérkezik. De, hogy csökkentsük a hétvége hiányából keletkező űrt, összegyűjtöttük az elmúlt napok legizgalmasabb celeb-híreit, hogy Önnek csak végig kelljen futnia, míg hűl a kávéja.


L.L. Juniorék tragédiájának újabb fejezete került elő, míg Rékasi Károly arról győzködi kritikusait, hogy nem a pénz miatt vállalt politikusi karriert. Cicciolina pedig kifejti, hogy miért nem lép vissza a felnőttfilmezés kusza labirintusába.

Mandulaműtétje után négy nappal történt a tragikus baleset. Az orvos ajánlása szerint L.L. Junior fiának, Dávidnak ágynyugalomra volt szüksége.
A Bors írta meg, hogy néhány nappal a halálos baleset előtt eltávolították az orrmanduláját a zenész fiának.

 Én a műtét után nem sokkal érkeztem a kórházba, körülbelül egy órát voltam bent. Játszottunk, nevetgéltünk. Dávid jókedvű volt, de fáradt, amikor a bátyjával – akit mindig utánzott – elkezdtek szaladgálni, elérkezettnek láttam az időt, hogy elinduljunk. A srácok egyre jobban bepörögtek, az orvosok viszont azt kérték, hogy Dávid még ne szaladgáljon. Ekkor búcsúztam el tőle

– mesélte L.L. Junior. A lapnak egy orvos is nyilatkozott, aki megerősítette, hogy az ilyen típusú műtétek után egy hét pihenés szükséges.

Rékasi Károly elindult önkormányzati képviselőként az idei választáson. Egyesek szerint pusztán a pénz miatt fogott bele a dologba. A Blikknek most nyilatkozott a színész, hogy cáfolja a felvetést. Sőt, kijelentette, hogy amennyiben megválasztják, lemond az első féléves fizetéséről.

Végül pedig újabb információk láttak napvilágot Cicciolináról. A Bors újságírója faggatta az egykori szexdívát, hogy visszatérne-e a felnőttfilmes munkáihoz?

Nem szabad alámenni egy bizonyos szintnek, hiszen híres vagyok, nem pedig egy utolsó senki. Persze, a producerek ezt jól tudják, így mindig lehet kicsit dumcsizni az anyagiakról. Örülnék, ha Magyarországon is több lehetőségem lenne valóságshow-kban és más műsorokban szerepelni. 1988-ban befejeztem a pornót. Majdnem 32 éve művelem a szakmát, de nincs értelme, hogy újra kamera elé álljak

– mesélte a lapnak Cicciolina, aki 3 tönkrement házasság után, 68 évesen, még mindig lát esélyt arra, hogy újra férjhez menjen.