Egy hónapja hozta meg a döntést Vasvári Vivien és párja, Fecsó, hogy különválnak. Az egymástól való elszakadás nem megy éppen zökkenőmentesen, a már randizó Vasvári Viviennek csúnyán beszólt Fecsó néhány hete.  Az üzletember most a Tények Extrának adott interjút, melyben elmondta, mégsem zavarja, hogy exe már romantikus vacsorákat költ el egy férfival. 

Nekem semmi bajom nincs, hogy a Vivi randizgat, nekem az a lényeg, hogy egy normális férfi legyen mellette, igazából az, hogy normálisan bánjon a fiammal, nekem ez a legfontosabb

- nyilatkozta Fecsó, majd gyorsan hozzátette, neki furcsa, hogy felesége már egy hónappal a válás bejelentése után máshol keresi a boldogságot, ő maga nem így működik. 

Fecsó heti 3-4 napot tölt a gyerekével, egyébként rettentően sokat dolgozik, igaz, a rendszeres testmozgásra is jut még valahogyan ideje. Úszik, boxol, és még a vízilabdázást sem hagyta abba teljesen. 

Elég sok mindent csinálok, de most sokkal könnyebb összeegyeztetni, hogy heti 3 napot vagyok a gyerekkel, akkor elég intenzíven vele vagyok. A maradék 4 napon magammal tudok foglalkozni, a munkámmal tudok foglalkozni, tudok edzeni, nekem elég jó ez a felállás, tetszik ez a modell

- mondta Fecsó, aki a külseje miatt szeret elsősorban sportolni. Az üzletember Cristiano Ronaldót idézte az interjú végén, aki szerint jó, ha egy férfi jól néz ki, de az még szerencsésebb, ha még pénze is van hozzá.