Vivient a Való világ 9. szériájában ismerte meg az ország. Az akkor 18 éves lány azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy először Radiccsal, majd Krisztiánnal folytatott szexuális viszonyt, akivel végül egy párt is alkottak. Vivien teherbe is esett Krisztiántól, a babát azonban nem tarthatták meg, ugyanis a lány állítása szerint a vizsgálatok során kiderült, hogy valami nem stimmel a magzattal.

VV Vivien azóta Csokival is összejött egy időre, a kapcsolat azonban nem tartott soká. A lány azóta influenszerkedik, most pedig egy klipforgatáson is kipróbálta magát. A szóban forgó felvétel azonban nem sokáig volt fent az interneten, ugyanis a kommentelők nem lelkesedtek az orális szexet népszerűsítő klippért, amiben Vivien tangában feszített.

A ZURA nevű formáció egyik alapítótagja elárulta a Velvetnek, hogy az agresszív kritikák és a negatív kommentek miatt távolították el a klipet, illetve egyik tagjuknak nem tetszett a kész anyag.

Nem számítottunk rá, hogy így reagálnak az emberek. Ebben a formában valószínűleg nem fog felkerülni a klip. Lehet, hogy átírjuk a szöveget, de ez még a jövő zenéje

– nyilatkozta a ZURA együttes egyik alapítója.