Azt pletykálják, hogy Hosszú Katinka hamarosan oltár elé lép

2019.10.10. 10:35

Az úszónő barátai egyetértenek abban, hogy Hosszú Katinka kicsattan a boldogságtól. A párt először júniusban fotózták le Barcelonában, ahol kézenfogva andalogtak. Bár ezután egy darabig nem tették hivatalossá a románcot, ma már bátran jelennek meg egymás oldalán bármilyen nyilvános eseményen. Gelencsér Máté pedig természetesen jelen van az úszónő összes versenyén.

Bár a férfinak még új a sok figyelem, amelyet a nyilvánosságtól kap, egyelőre állja a sarat. Ami pedig Hosszú Katinkát illeti, barátai szerint úgy óvja őt, akár egy testőr.

Korábban beszámoltunk arról, hogy az úszónő édesapja mennyire örül lánya boldogságának. A hot! magazin információi szerint Gelencsér remek kapcsolatot ápol szerelme családjával. Hosszú Katinka egy barátja pedig egyenesen azt nyilatkozta a lapnak, hogy a kapcsolat olyannyira komolynak tűnik, hogy az sem kizárt, hogy hamarosan oltár elé állnak.

Kicsattannak a boldogságtól, látszik, hogy működik ez a kapcsolat. Ráadásul Shane-nel közel sem volt ilyen jó viszonya a családnak sem. Szerintem nem fognak sokat gondolkodni azon, hogy hivatalosan is összekössék az életüket. Habár Katinkának még friss a válás élménye, abban biztos vagyok, hogy a történetek nem vették el a kedvét egy életre a házasságtól. Én csak azt kívánom nekik, hogy életük végéig legyenek boldogok

– mondta a lapnak az úszónő közeli ismerőse.