Csuja Imre fiának volt barátnője megható sorokkal búcsúzott szerelmétől

2019.10.17. 08:16

A múlthéten szörnyű tragédia történt Csuja Imre családjában. A színész kisebbik fiának holttestét egy budapesti erdőben találták meg, a rendőrség információi szerint Bence önkezével vetett véget az életének.

A család összetört a gyász súlya alatt, a helyzetüket ugyanis tovább nehezíti, hogy a színész idősebbik fia is hasonló módon hunyt el. Csuja Imre azonban most sem adja fel, és a tragédia után már két nappal a színpadon volt. Most Bence volt barátnője tett közzé egy posztot, amelyben elbúcsúzik egykori, de annál nagyobb szerelmétől.

Elvesztettem valakit. Nagy szerelem volt... Esténként hajdan nagyokat hallgattunk az erkélyen, egy idő után megnyílt, mesélt az álmairól, a félelmeiről, a sebeiről. Szerettem hallgatni, ilyenkor befogadott volt az én gondoltaimra is. Gyakran ölelt meg, szerettem az illatát, és azt, hogy közel enged magához... Egyszemélyes ágya volt, miután világossá vált, hogy nem fogunk kényelmesen elférni, ragaszkodott hozzá hogy ő aludjon a padlón, hogy nekem kényelmes legyen. reggel kávét főzött, kolbászos rántottát csinált, fütyörészett, és azt mondta, büszke rá, hogy én vagyok a nője. Mindenáron a kezemet akarta fogni az utcán, hadd lássa mindenki, hogy együtt vagyunk... Azon kaptam magam, hogy boldog vagyok... barátként már ragaszkodtam volna hozzá, de ismét elhagyott, egyszer csak kaptam tőle egy SMS-t, hogy ne keressem többé. Mindig úgy képzeltem, egyszer majd összefutunk, én pár percig úgy teszek majd, mintha nem ismerném, ő kérlelni fog, végül nevetünk majd az egészen, megöleljük egymást, és így visszakerül az életem be, mint egy kirakós darabja. Szíven ütött a hír, miszerint ez már soha nem fog megtörténni...Vajon másképp alakult volna, ha nem hagyom, hogy kitoljon az életéből, ha a kérése ellenére utána nyúlok? Nem tudom pontosan, mi történt vele, csak azt remélem, most már békére lelt. Legyen neki könnyű a föld

– idézi a posztot a Story magazin.

A lapnak Bence volt szaktársai is meséltek egykori barátjukról. Mindegyikük titokzatos, de annál jobb emberként ismerte meg őt, aki mindenben segítette őket, szenvedélye pedig a zene volt.