DSC2297

Vasvári Vivien olyan férfira vágyik, aki mintaapa lehet gyermekei számára

2019.10.17. 11:52

A csinos üzletasszony napjai pörgősen telnek. Nemrég a Római-part szomszédságában épülő lakópark felhúzásában segédkezett, tegnap pedig születésnapja alkalmából örvendeztette meg rajongóit egy szexi fotóval. Most arról mesélt a hot! magazinnak, hogyan telik egy napja, és milyen férfi mellett szeretne megállapodni.

Vasvári Vivien napja főként a gyermekeiről szólnak, de igyekszik foglalkozni kiskutyáival is, éppen csak saját magára nem jut idő. Elmondása szerint 4-5 óra alvás jut neki éjjelente, reggel pedig általában csak egy 6 perces alapsminket van ideje elkészíteni.

Persze nem kesereg, és szűkös programtervét edzéssel, körmössel és fodrásszal egészíti ki, esténként pedig szívesen látogat el partikra is. Ami pedig a szerelmi életét illeti, a Velvet is beszámolt már Vivien legújabb randipartneréről.

Vivien a lapnak is megerősítette, hogy valóban randizgat, de senkinek nem akar megfelelni. Ennél sokkal fontosabbnak tartja, hogy mintaapát találjon gyermekeinek.

Azt tapasztaltam, hogy a férfiak sokkal könnyebben fogadják el, hogy a nőnek van már gyereke, mint a nők egy férfinál. Fecsó is az első perctől kezdve úgy fogadta a lányomat, mintha a sajátja lenne. Leginkább olyan férfit szeretnék, akiben a gyerekeim mintaapát látnak, akire fel tudnak nézni, példát tud mutatni. Nekem nem olyan nehéz megfelelni. Romantikus típus vagyok, nem várok el sokat, csak azt, hogy törődjenek velem. Ha ez nem így történik, az konfliktushoz vezet

– magyarázta Vasvári Vivien a hot! magazinnak.