Hivatalosan is elvált Erdélyi Tímea és Szente Vajk

2019.10.19. 15:46 Módosítva: 2019.10.19. 15:48

Erdélyi Tímea színésznő, akit az ország a Barátok közt első Tildájaként ismert meg, 2012-ben házasodott össze Szente Vajk rendezővel. Szakításukról 2017-ben tudósítottunk, azóta a volt férjet hírbe hozták Bódi Sylvivel, de ő tagadta, Erdélyi Tímea viszont Radnai Márk rendezővel él most kapcsolatban. Ez utóbbit a Blikk friss cikkéből lehet tudni, amiből az is kiderül, hogy a válást a bíróság csak most mondta ki, de nem mintha nagy pereskedés lett volna, a pár békésen vált szét, mindent meg tudtak beszélni, közös gyermekük nem volt, így Szente szerint „megvolt a perfelvétel, ami nagyjából fél óra volt, utána pedig maga a per, ami öt perc alatt lement”.

A volt férj, aki a Magyarország, szeretlek című műsor vezetőjeként is ismert, többek között ezt mondta még a válásról a Blikknek:

Tímea költözött el a közös otthonunkból, de mindent úgy osztottunk meg, ahogyan azt a törvény előírja. Nem váltunk el haragban, de nem hívjuk egymást, hogy kivel mi van, és nem is találkozunk.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Hivatalosan is elvált Erdélyi Tímea és Szente Vajk

A színésznő és a rendező-műsorvezető békében vált el, Erdélyi Tímea már új kapcsolatban van, „maga a per öt perc alatt lement”.

23 · Oct 19, 2019 03:46pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments