A múlthét eseményi nagyobb port kavartak, mint amire számítani lehetett. A Velvet is beszámolt arról, hogy Ganxta Zolee felelevenített egy 2014-ben történt esetet, egészen pontosan Emilio egyik MTV-s fellépését, ahol igencsak hiányos angol tudással igyekezett elénekelni a Get Down On It című számot. Az énekes eleinte nem akart nyilatkozni, de aztán meggondolta magát.

A nosztalgiára a Tankcsapda Youtube-csatornáján került sor Ganxta Zolee-val, és Emilio is itt, az együttes műsorában kommentálta az esetet - szúrta ki a Blikk.

6 éves felvétel volt, és én se akarok magyarázkodni. Vagyok annyira laza zenész, hogy az az igazság, hogy nem néztem meg azt a pár sor szöveget és elhalandzsáztam ezt az egészet (...) Most őszintén, zenészek vagyunk. Föltettünk már mi is az asztalra bármit, érted. Volt egy kiesésem, bevállaltam. Megállhattam volna görcsösen, de én bevállaltam ezt a dolgot. Én egy bevállalós csávó vagyok

– mondta telefonon a Tankcsapda tagjainak, majd a következővel folytatta:

Én olyat röhögtem rajta, hogy összeszartam magamat. (...) Ahogy esett úgy puffant. Az dobja rám az első követ, az a zenész, aki nem hibázott már színpadon. Jobb lett volna, ha beszarok ott a TV közepén?

Emilio a továbbiakban elmondta, hogy egyébként szívesen színpadra is állna a Tankcsapdával, hogy együtt koncertezzenek.