Az üzletasszony a Mokka hétfői adásában tálalt ki egykori párjáról. Úgy fest, jó ideje már lányukkal kapcsolatban sem tudnak semmit megbeszélni, így Berki új felesége, Mazsi közvetít közöttük. Hódi egyébként perre készül Berki új műsora, az Überkirály miatt. 

Mazsival rendeződött a viszonyom, ami eddig nem volt jó. Megtanulta, hogy Nati anyja én vagyok, így már jól szót értünk egymással. Ez annak is köszönhető, hogy volt egy kétórás személyes beszélgetésünk, amikor felnyitottam sok szempontból a szemét. Ez azért is volt jó, mert most már nem csak az egyik oldalt hallja, nagyon sok mindenben egyetértett velem

– mondta el Hódi a műsorban, majd arra is kitért, Berki sokszor kezelhetetlen, üvölt és káromkodik, ha felhúzza magát.

(...) Korábban reggel kilenc órakor már az üvöltözést, szidást, káromkodást kaptam egy olyan dolog miatt, amiről nem is tehetek. Ettől a stílustól menekültem én el egykor... Neki olyan hangulatingadozásai vannak, amiből én elmenekültem. Picit azt érzem, hogy Mazsi átvette ott az apaszerepet. Ami Krisztián feladata lenne, azt Mazsi végzi el

– folytatta, majd kifejtette, hogy feljelentést fog tenni exével szemben, ugyanis minősíthetetlen stílusban beszélt róla legújabb műsorában. 

Egy pillanatig nem szeretnék reklámot adni annak a műsornak, de nagyon bízom benne, hogy legfeljebb kétszáz ember látta azt az adást és több nem. Ott olyan stílust vettek fel, úgy beszéltek rólam egyoldalúan, olyan hazugságokat állítottak rólam, ami felháborító. Azért nem cáfolom ezeket, mert akkor Krisztián nem kicsit kerülne cikis helyzetbe.

A teljes beszélgetést itt tudják megnézni: