A napokban indult el egy újabb médiaháború Berki és exe között, amiről természetesen a Velvet is beszámolt. A Ripost az eseményekre reagálva, emberbaráti szeretetből felkereste a kissé lehordott Berkit, hogy nyilatkozzon, ő vajon hogy látja volt párja kijelentéseit. Meglepetésre Berki nem értett egyet vele, sőt kijelentette:

Hódi jobban tenné, ha leendő feleségként a saját háza táján sepregetne.

 Én nem követem az ő életét, de ő sajnos még mindig foglalkozik enyémmel. Ma már, hogy menyasszony, és majdnem feleség, a saját életével kellene foglalkoznia. Végtelenül sajnálom kislányomat, akinek az volt az álma, hogy az édesapja és az édesanyja ott legyen a közelgő születésnapján. Ez egyszer már az én jóvoltamból megtörtént, de idén sajnos nem jöhet létre, mert Pamelának nem a kislánya a legfontosabb, hanem saját maga. (...) Én mindig az igazat fogom mondani és megtartatni. Ezért megtettem a megfelelő lépéseket azért, hogy Pamela is betartsa a szülői felügyeletet

– fejtegette a lapnak Berki. Hódi a korábbi mokkás interjúban hasonlóan fenyegetőzött, ő is jogi lépésekre készül, így elképzelhető, hogy ismét komolyra fordul kettejük háborúja. 

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Berki Krisztián szerint Hódi Pamela foglalkozzon csak a saját dolgával

Újabb lendületet kapott az ellenségeskedés az egykori szerelmespár között. „Végtelenül sajnálom a kislányomat” – mondja Berki.

19 · Oct 24, 2019 10:34am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments