A Blikknél találtuk meg Kadarkai Endre alábbi, új videóját, amiben Zacher Gábort interjúvolja meg. A beszélgetés 12 kérdéssel kezdődik, amikre az interjúalany csak igen vagy nem választ adhat. Az egyik kérdés a következő:

Michael Jacksont viszonylag jól ismerte, ön volt a kezelőorvosa, háromszor is találkoztak, amikor itt volt Budapesten. Azt meg tudja erősíteni, hogy tulajdonképpen egy emberi roncs volt?

Erre Zacher Gábor válasza az, hogy

Igen.

A videó végén kifejti, hogy Jackson szerinte zseni volt, de nagyon kiszolgáltatott volt a világnak. Egy alkalommal 2-3 órát beszélgetett vele négyszemközt egy szállodai szobában, és a sztár elmondta Zachernek a belső gyötrődéseit, többek között beszélt apja alkoholizmusáról, nehéz gyerekkoráról, illetve arról, hogy igazi barátai nem voltak. A fenti borítókép Michael Jackson 1994-es budapesti látogatásakor készült, mellette akkori felesége, Lisa Marie Presley látható.

A teljes interjúban Zacher Gábor arról is beszél még többek között, hogy hiába kérték fel miniszternek, nem fogadta el a felkérést, illetve elmondja, miért volt élete legnehezebb korszaka, amikor gumiallergiája miatt ott kellett hagynia a traumatológiát.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Zacher Gábor találkozott anno Michael Jacksonnal, aki szerinte egy „emberi roncs” volt

Háromszor találkoztak a '90-es években, egyszer egy szállodai szobában 2-3 órát beszélgettek négyszemközt.

29 · Oct 24, 2019 09:07am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments