Óriási dráma van az RTL-en a Nyerő párosban, ami persze a dolgok természetes rendje, hiszen ha egy főzőműsor is a drámáról meg a könnyekről szól, akkor mi mást tartalmazna egy ilyen szerelmespáros vetélkedő, mint feszültséget és megsértődést meg beszólogatást? A legújabb menetet egy olyan feladat robbantotta ki, amiben rúdtáncolni kellett. Alább tekinthető meg Csobot Adél szexi performansza, amiben az énekesnő szódát spriccel az őt néző férfiakra, illetve saját maga elé a színpadra.

Az előadásokat a férfiak pontozták, és ebből lett a balhé, amint azt a Blikk minket megelőzve megírta: Vajtó Lajos (Fésűs Nelly színésznő párja) megharagudott azon, hogy Istenes Bence és Hornyák Ádám (Sáfrány Emese modell-táncosnő párja) lepontozták, azaz az ő szóhasználatával élve „megalázták” a feleségét. Istenes és Hornyák először nevettek a dolgon, ezt mutatja az alábbi videó, amiben Hornyák elhajtja őket.

De hogy a konfliktus lehetőleg éleződjön tovább és lehetőleg kamerák előtt, Sebestyén Balázs teljesítette műsorvezetői feladatát, és később jól belekérdezett a drámába, amikor mindenki együtt volt. Itt is eléggé úgy néz ki Vajtó Lajos, mint aki sikeresen fojtja magába a dühöt, annyit mond csak Istenesékre utalva, a hangját fel nem emelve, de mégis hallható indulattal, hogy

azt, hogy te az elveid ellenére, pusztán csak pénzügyi szempontokból, te felköpsz és aláállsz, na, ezt én nem tartom taktikának. Én ezt, ha esetleg kíváncsi vagy rá, gyengeségnek, aljasságnak tartom, de ez a játékba belefér.

Vajtó Lajos egy helyen Bencusnak szólítja Istenes Bencét, de hogy ez szintén olaj-e a tűzre, azt nem lehet tudni, mindenesetre a ma esti adás beharangozója szerint az új részben már Fluor Tomi is dühöng, felrúg valamit a szobában. Nézzen idegbe tett celebeket még harminc másodpercig alább, addig se kell a munkával/családdal foglalkozni!

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Istenes Bence le lett gyengézve meg aljasozva a Nyerő párosban

Vajtó Lajos úgy érzi, Istenes Bencéék megalázták a feleségét, és ezért jól kiosztotta az ellenlábasokat. Négy videó, rengeteg beszólás!

37 · Oct 30, 2019 02:15pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments