Az elmúlt időszakban az egykori playmate sajátos önképzőkörbe kezdett a világhálón; politika, környezetvédelem, és minden más aktuális társadalmi téma szóba kerül közösségi oldalain, vagy vlogjában. Persze legnagyobb sikereit még mindig a szerény textilhasználattal éri el, és gyakran él is ezzel a gyakorlattal, mégis figyelemre méltó, hogy napjainkban a testiség szimpla eszközzé vált nála, amit kreatívan használ arra, hogy számára érdekes témákra irányítsa követői, rajongói figyelmét. 

Mindez nem világrengető felfedezés a részünkről, de ismerve Kelemen előéletét, érdekes személyiségfejlődésre utal. 

Legújabb posztjában újra mellei kerültek a középpontba, de előtte, megnyilvánulásai jelentős részében például a környezetvédelemről értekezett.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Hi all! Did you miss me? 💋

Kelemen Anna (@kelemenannaofficial) által megosztott bejegyzés,

Kelemen Anna retrospektív:

Nézzük meg a modell elmúlt éveit, miről és, hogyan nyilvánult meg a közösségi oldalakon és a média platformjain:

2017-ben Kelemen egy interjúban  elismerte, hogy feltűnt már néhány szexhirdetésben. Akkori szakítása után így értékelte nem életét:

Rákóczi tér, luxusszállodák, magánlakások, Sunset Boulevard, csak a helyszín változik. Mielőtt valaki velem kapcsolatban ilyen kérdést feltesz, javaslok némi történeti áttekintést a legősibb foglalkozások tekintetében.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Good Morning Guys! #haveaniceday #dance #morning #blonde #beauty #fun #dreamer #sexy #positivevibes👸

Kelemen Anna (@kelemenannaofficial) által megosztott bejegyzés,

Mindig is vállalta laza erkölcsi értékrendjét, legalábbis, ami a szexuális életét illeti. Egy Blikkes interjúban, úgy értékelte, a mai világrendben, ha úgy vesszük, mindenki prostituált.

Oké, prostituált vagyok, szerintem sokan mások is prostituáltak, nem mindegy, milyen szinten. Magánügyem, hogyan élem az életem, szívem joga egy jól bevált demokratikus államban, hogy ne kelljen magyarázkodnom - mondta a Blikknek korábban. 

A szex tehát markáns része ars poetikájának, de megnyilatkozásai, főleg az utóbbi időben túlmutatnak a szimpla testiség reklámozásán. Gyakran csak, mint felhívóerőt alkalmazza idomait és

közben tényleg érdekes társadalmi kérdéseket vet fel.

Rajongói pedig láthatóan lelkesednek érte; a választásokkor erőlködés nélkül tudott megfelelő mennyiségű kopogtatócédulát gyűjteni, végül azért nem indult képviselőként, mert nem akarta, hogy miatta darabolódjon fel az ellenzéki oldal. Az alkalmi politizálás mellett állandó tanácsadóként működik a különböző tévé csatornák műsoraiban, gyakran beszél plasztikáról, párkapcsolati tanácsokat is ad alkalmanként, de állatvédelmi kérdésekben is gyakran véleményt nyilvánít.

Összességében tehát, egy olyan celebbé lett Kelemen, aki korábbi, a szexre korlátozódó hírnevét kihasználva próbál előre lépni, úgy, hogy 

közben érdekes témákat dolgoz fel, amiket átgondol és sajátos stílusában maximálisan körül is jár, megelőzve ezzel sok manapság népszerű influenszert.