Nagyot bakizott az HBO a Trónok harca utolsó évadának forgatása során. A negyedik epizódban ugyanis Emilia Clarke előtt feltűnt egy Starbucks-os pohár, ami elég különösen hatott a westerosi környezetben. Bár sokan észre sem vették az ott felejtett poharat, és már másnapra ki is retusálták a jelenetből, azért a készítők csóválhatták a fejüket, hiszen jókora ingyen reklámot adtak ezzel a kávéláncnak. Egy ilyen megjelenésért ugyanis minimum 250 ezer dollárt kellett volna fizetnie a cégnek.

Emilia Clarke a minap Jimmy Fallon műsorában vendégeskedett, ahol elárulta, hogy nem ő volt az, aki az asztalon felejtette a kávéját. Íme az ikonikus jelenet:

Bár a baki csak egy napig létezett, a rajongók rögtön teóriákat kezdtek gyártani, hogy bizonyosan a színésznő kávérájól van szó, és sokan azon nevettek, hogy az általa játszott Daenerys Targaryen teljes neve és titulusai fel sem férnének a pohárra. Még Sophie Turner is azt nyilatkozta, hogy nem is kérdés, hogy Clarke elkallódott pohara látható a jelenetben.

A színésznő azonban tisztázta magát. Jimmy Fallon műsorában elmondta, hogy az Emmy gálát megelőző este volt egy kisebb buli a stábbal, ahol a Varys-t alakító Conleth Hill kissé becsiccsentve félrehúzta, majd a következőt súgta oda neki.

Emilia, drágám, valamit el kell mondanom neked. Az a kávés pohár az enyém volt

– mesélte nevetve a színésznő, aki többek között azt is illusztrálta, hogyan táncol egy klubban Kit Harington és Jason Momoa.