Pálmai Annát legtöbben a Szolgálólány meséje című sorozatból ismerik, ugyanis ő kölcsönzi a főszereplő szinkronhangját. Emellett főállású színésznő is, ám kezdetben voltak nehézségei. Az egyetemi gyakorlatának kezdetén ugyanis több darabban is édesanyja, Szirtes Ági mellett játszott, aki nem mindig fogadta jól lánya alakítását.

Ő egy nagyon türelmetlen személyiség, és rögtön mondja, hogy mi a baja. Az egyik beugrópróbán láttam, hogy néz a takarásból, és akkor úgy... sóhajtozott. Éreztem azt, hogy így süt a hátamba ez az elégedetlenség. És akkor én egyetlen egy dolgot kértem, hogy mondhatja, hogy mi a baja, csak egy picit várjon, vagy hogy ne álljon ott, hanem majd akkor próba után. Most már ezeket olyan szépen megtanulta

– meséli nevetve Pálmai Anna a Spektrum Home-on futó NőComment! című talkshow következő adásában.

A színésznő a hazai szinkron helyzetéről is kifejti a véleményét a műsorban, kolléganőivel pedig azt is megosztják a nézőkkel, hogyan zajlik egy szexjelenet szinkronizálása.

Természetesen ezúttal is érkeznek férfivendégek, egészen pontosan a hazai rádiózás nagy alakjai, Rókusfalvy Pál, Buza Sándor és Rónai Egon, akik a műsorvezetés melletti másik nagy szenvedélyükről mesélnek.