18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

GettyImages-486062746

Miley Cyrus és új pasija lassan korhatárosba mennek át az Instagramon

2019.11.03. 10:45 Módosítva: 2019.11.03. 13:36

A jelek szerint mindent elsöprő szerelemben van része Miley Cyrusznak. Ahogy korábban Kaitlynn Carterrel, úgy most Cody Simpsonnal is akárhol egymásnak esnek, akár egy kuka mellett is az utcán. Ez most is hasonlóan történt, az énekesnő pedig nem bírta megállni, hogy ne tegye közkinccsé a jelenetet.

Miley Cyrus korábban már kapott egy ejnye-bejnyét az Instagramtól, hogy le kellene állnia a túlságosan sokat mutató fotók posztolgatásával. Bár a múltkori bimbóvillantós képét még nem törölte a platform, ha ez mégis bekövetkezne, mi megőriztük az utókor számára.

Cyrus most egy videót tett közzé, amelyen első blikkre úgy tűnik, mintha szerelmével közös halloweeni jelmezüket szeretnék bemutatni, ám a képsorok hamar átváltanak valami pornójelenethez hasonló jelenségre. Még szerencse, hogy a felvétel idő előtt véget ér, ugyanis az énekesnő eddigi imázsa alapján nem is kérdés, hogy hová fejlődött ez forró csóközön.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

It’s easy to tease but hard to get release ... 🖤

Miley Cyrus (@mileycyrus) által megosztott bejegyzés,