Kellemetlen felvételek kerültek elő Eminem egyik korábbi dalából. Annak ellenére, hogy ő és Rihanna dolgoztak együtt, a rapper nem sokkal közös számuk megjelenése előtt még arról szavalt, hogy ő is megverte volna az énekesnőt. Végül a szóban forgó sor a kész verzióban már nem volt hallgató, az eredeti felvételt nemrég nyilvánosságra hozta valaki.

A 24. hu szúrta ki az Insider cikkét, amely arról szól, hogy kiszivárgott egy 2009-es dal részlete, amelyben Eminem a következőket mondja:

Of course I side with Chris Brown, I'd beat a bitch down too, azaz persze, hogy Chris Brown mellett vagyok, én is levernék egy ribancot

– szólt az eredeti szöveg, amely elvileg a rapper Relapse című albumához készült, ám végül később használták fel.

A dal néhány részletét B.o.B.-bal közös munkája során hasznosították, és ez is tartalmaz kemény sorokat, a rapper ugyanis beszól például Angelina Joline-nak, Brad Pittnek és Natasha Bedingfieldnek, illetve az anyjának meggyilkolásáról is szó esik.

A felvétel a Redditen jelent meg, de a hangfájlt eltávolították az oldalról. Az ügyet egyébként még kellemetlenebbé teszi, hogy a Relapse című album, amelyher eredetileg íródott a dal, hónapokkal a Rihanna-Chris Brown botrány után jelent meg, így valóban nehéz lenne félreérteni a fentebb olvasható sort.

Bár a jelek szerint a rapper nincs túl jó véleménnyel az énekesnőről, azért készített vele egy közös számot. További érdekesség, hogy Eminemet elvileg már a titkos szolgálat is figyeli, ugyanis azt gyanítják, hogy rappelt már Ivanka Trump meggyilkolásáról is.

Kíváncsian a várjuk, hogy a jelenleg már üzletasszonyként tevékenykedő Rihanna kommentálja-e az esetet.