Bár kifelé azt kommunikálják, hogy rég túl vannak egymáson és hallani sem akarnak a másikról, érdekes módon reagál egymásra az aranyérem-halmozó úszónő és volt férje. Legutóbb, mikor egy helységben versenyeztek, feltűnően kerülték egymást, és ha alkalom van rá, közösségi oldalaikon is oda-oda szúrnak a másiknak. Miután Hosszú és párja felidézték a legendás vízimentős sorozatot az Instagramon, Tusup nem sokkal később ország-világ elé tárta új párkapcsolatát. 


Hosszú és párja, Gelencsér Máté pózát még talán David Hasselhoff is megirigyelhetné. Mindketten a vízimentős sorozatot idéző fürdőruhában feszítettek Katar fővárosának tengerpartján.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Baaaaywatchin’ in Doha 😂

Katinka Hosszu (@hosszukatinka) által megosztott bejegyzés,


A tegnapi napon Shane Tusup sem bírta ki, hogy ne büszkélkedjen párkapcsolatával, szúrta ki a Blikk. Bemutatta új szerelmét YouTube-csatornáján, majd később az Instagramon is. Tusup azt írta a bejegyzéshez:

Köszönöm, hogy mindig mellettem állsz. Nagyon szeretlek. Te vagy a legjobb barátom, ennél boldogabb nem is lehetnék, hogy végre egymásra találtunk

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

My gorgeous princess, With all of the love and support you have continued to shower me with, this post has been very long over due. Thank you for always being there for me! I love you so much! You are my best friend and I couldn’t be more happy for everyone to finally get to meet you! 💕 I am so proud to finally be releasing a very special video on the YouTube channel. The Link is in my bio! @curi0uscourt 🐴 🦁 ▪️ ▪️ ▪️ ▪️ ▪️ #olympicdarkhorse #Hardestworkerintheroom #motivational #motivator #inspirations #inspirational #workhard #Hardwork #Hustle #Hustlehard #performance #Teamnosleep #goals #influencer #dedication #professional #swim #swimming #olympics #gymmotivation #coach #fitnessmotivation #fitnesslife #olympic #trainer #youtuber #youtube #youtubechannel #vlogger

Shane Tusup (@shanetusup) által megosztott bejegyzés,