Megjelent az új Story magazin, és a címlapon hozzák, hogy Vitray Tamás válik. A műsorvezető 87 éves, Kállai Bori színésznővel 32 évet éltek házasságban, 2014-ben egy második lagzit tartottak, de most, harag vagy vita nélkül ugyan, de szétmennek, a közös vagyon felosztásában is megállapodtak. Vitray Tamásról a fenti borítóképet a 2016-os Story-gálán készítettük.

További hírek a mai napra:

  • Szintén szerepel a Storyban, de a Blikkben is a 19 éves Gödöllei Emánuel, az X-faktor énekese. A fiatalember arról mesél, hogy 3 testvére van, és apjuk keményen bántalmazta őket. Gödöllei Emánuel bevallja, hogy kábítószert is használt, de a 18. születésnapján úgy döntött, ebből elég, és tisztán folytatja az életét.
  • Bódi Sylvi szintén a Blikknek mesélt arról, hogy éppen a Fülöp-szigeteken van, ahol önkénteskedik. „Tengerpartot tisztítok, szemetet gyűjtök, a helyi szakácsnőt tanítom egészséges menü készítésére, víz alatti korallzátonnyal és élővilággal kapcsolatos munkákat végzek” – többek között ezeket nyilatkozta Bódi Sylvi.
  • Krisz Rudi apa lesz, tudták meg a tegnap esti Fókusz nézői.
  • Hajas László egyelőre nem megy nyugdíjba, viszont három gyereke van, akik közül egyik sem szeretne apjához hasonlóan fodrászként dolgozni, tájékoztat a Bors.
  • A Hot! magazin a címlapon hozza, hogy Bochkor Gábor fent van a Tinderen, de persze semmi garancia nincs rá, hogy az tényleg ő, simán lehet, hogy csak valaki visszaél a fotójával a társkereséshez.

Ha még olvasgatni szeretne, akkor ajánljuk ezt a friss posztot Friderikusz Sándor viszályairól, ha viszont nézne-hallgatna inkább, akkor alább megtekinthet egy videós interjút Kadarkai Endrétől Fenyő Ivánnal.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Vitray Tamás 87 évesen válik

Hírek! Vitray Tamás és Kállai Bori 32 év és 2 lagzi után válik el, Bódi Sylvi főzni tanít a Fülöp-szigeteken, Krisz Rudi apa lesz és még ez-az.

47 · Nov 14, 2019 09:39am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments