Halle Berry és Gabriel Aubry 2010-ben váltak el, egy évvel később pedig pereskedni kezdtek kislányuk felügyeleti jogáért. A napokban nyilvánosságra került néhány irat az üggyel kapcsolatban, ami meglehetősen kínos információkat tartalmaz a színésznő volt férjéről - írja a The Sun.

A szóban forgó iratanyag szerint Gabriel Aubry szexuális viszont folytatott egy meg nem nevezett családtagjával, ami kihatott a színésznővel való házasságára is, ugyanis a pár évente maximum három alkalommal bújt ágyba abból a célból, hogy kölcsönösen örömet szerezzenek egymásnak.

A kapcsolatunk első hat hónapja után a szexuális életünk megcsappant, és egy évben kevesebb, mint 3 alkalommal feküdtünk le egymással

– mondta a színésznő.

A periratok szerint továbbá Gabriel Aubry gyakorta tett rasszista megjegyzéseket volt feleségére és közös kislányukra is. A férfi ugyanis valamiért képtelen volt elfogadni, hogy Nahla kétrasszú. Ebből volt is egy ügyük, 2014-ben a színésznő beperelte exét, mert ő kiegyenesítette Nahla  haját abból a célból, hogy "fehérebb" kislánynak nézzen ki.

Az iratok szerint Berry Franciaországba akarta vinni kislányát, hogy akkori párjával, Oliver Martinezzel neveljék tovább, a bíróság azonban elutasította a kérelmet, miután a két férfi összeverekedett, és végül mindketten kórházban kötöttek ki.

Hatévnyi pereskedés után végül fele-fele arányban kapták meg a kislány felügyeleti jogát, Halle Berryt pedig arra kötelezte a bíróság, hogy havi 16 ezer dollárnyi, azaz közel 5 milliós gyerektartási díjat fizessen exférjének.