Huszár Aletta az idei X-Faktor legélénkebb alakja. Színes fürtjeivel, pink ruháival minden tekintetet magára vonz a 17 éves lány, aki ráadásul az énektudásával is elvarázsolta a zsűrit, hiszen Dallos Bogi mentoráltjaként ő is ott lesz az élő showban. Huszár Alettával az X-Faktor rendhagyó sajtótájékoztatóján beszélgettünk, ahol elárulta, milyen a kapcsolata Ács Cintiával, mit üzen a stílusával, és hogy hogyan érzi magát az élő show előtti nyüzsgésben.

Hogyan alakult a kapcsolatotok Ács Cintiával, akivel ugyanúgy szembekerültetek, mint a 3 évvel ezelőtti szériában?

Nagyon jóban vagyunk Cintivel. Ez a dolog nem áll a barátságunk közé, csak nagyon dühösek voltunk mindketten. Én elsősorban nem azért sírtam, mert nem jutok tovább. Volt bennem egy ilyen érzés is, de a legjobban az fájt, hogy csak az egyikünk mehet tovább. Nagyon sokat tettem ebbe a 3 évbe, de amikor újra találkoztunk Cintivel a válogatókon, én elterveztem, hogy mi fixen megyünk az élő show-ba. Értelemszerű volt, hiszen 3 éve a mentorházig jutott. Nagyon dühös voltam, amikor talánba kerültünk mindketten. Neki persze sokkal nehezebb feldolgozni, de egy ideig én sem tudtam igazán örülni a sikernek. Azt éreztem, hogy elvettem egy másik embertől a lehetőséget, aki ugyanúgy akarta, mint én.

Három évvel ezelőtt elbuktál a székes feladatnál. Hogyan tudtál felállni?

Nehezen. Egy évig gyötörtem magam. Rossz volt visszanézni a válogatókat, várni, hogy ki lesz a nyertes. Tóth Gabi elég kemény kritikával illetett akkor, és ez bennem nagyon megmaradt. Nagyon mély sebet okozott.

Már a kiesés pillanatában tudtad, hogy vissza akarsz térni?

Tudtam, de nem teljesen voltam biztos. Próbálkoztam a következő években, de nem jutottam be a meghallgatásra. Most ebben a 3. évben úgy éreztem, hogy megértem erre. Megváltoztam külsőleg, és lelkileg is erősebb lettem. Ezért mertem bevállalni, mert 14 évesen még törékeny, önbizalomhiányos lány voltam, most pedig úgy érzem, hogy jobban tudom állni a pofonokat.

Sokat változtál azóta, de meg kell hagyni, akkor sem volt hétköznapi a stílusod...

Nekem mindig is ez az extravagáns stílus jött be. Arra törekedtem, hogy egy nap én is ilyen legyek, hogy egy nap ki tudjak valamit fejezni ezáltal. Mikor 14 évesen indultam, az még a próbálgatás időszaka volt. A szemembe lógott a hajam, hogy eltakarjam az arcom. Ezek az extrém dolgok sok érzést kifejeznek. Ha valaki extravagáns, akkor szerintem valamit közölni akar ezzel. Éreztem, hogy az akkori külsőmmel azt üzenem, hogy önbizalomhiányos vagyok. Váltottam, mert nem ezt akarom. Inkább a nőiességemet akartam kiemelni.

Bántottak valaha a külsőd miatt?

Már 11 éves korom óta kapom a beszólásokat. Akkor még nem néztem ki így, de a hosszú hajamat akkor is mindig az arcomba húztam. Egyszerűen utáltak. Gyűlöltek, mert máshogy néztem ki. Sokan nem szerettek, de már nem zavar. Ha rámdudálnak, vagy megnéznek, nem érdekel. Néha még vissza is mosolygok, és megköszönöm.

Milyen a közös munka Dallos Bogival?

Nagyon jó! Először nem őt akartam mentornak, mert féltem, hogy nem leszek neki szimpatikus a stílusom miatt. De mikor belépett az ajtón, rögtön megváltozott a véleményem. Éreztem, hogy ő nem skatulyáz be senkit. Szerintem nagyon jó barátok lettünk.

Volt olyan, aki nem örült a sikereidnek?

Drámatagozatra járok, és a tanárok sokat mondták, hogy ne szálljak el magamtól, maradjak a földön. Én tudom magamról, hogy nem vagyok ilyen típus. Nagyon örülök annak, hogy eljutottam idáig, de persze kellett az, hogy valaki visszanyomjon a földre. Így még inkább bennem van az, hogy nem leszek olyan, mint amit ők gondolnak.

Mindjárt itt az élő show. Hogy érzed magad a nagy felhajtásban?

Mintha egy hollywoodi filmben lennék! Nagy színpad, táncosok. Baromi jó ruhákat kapunk, sminket, hajat. Ez nagyon izgalmas, nagyon élvezem. Nem az van bennem, hogy szorongok, félek, hogy vajon milyen leszek, hanem megyek ezzel az élvezettel előre.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
A nőiességemet akartam kiemelni, nem pedig azt, hogy egy önbizalomhiányos kislány vagyok

Huszár Aletta 3 év után tért vissza a műsorba, ez idő alatt pedig hatalmas változásokon ment keresztül mind külsőleg, mind lelkiekben.

212 · Nov 16, 2019 10:57am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments