18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Kelemen Anna anyaszült meztelenül kritizálta a Jokert

2019.11.19. 10:32 Módosítva: 2019.11.19. 14:09

A fotón olyan szürreálisan néz ki az egykori playmate, mint a képregényes főgonosz. Egyébként nem tetszett neki a film.

Az utóbbi időben Kelemen igyekezett nem feltétlenül a testiségre helyezni a hangsúlyt, ha az önreklámozásról volt szó, azonban úgy fest, mindig visszatért a jól bevált figyelemfelkeltésre. A szőkeség teljesen meztelenül pózolt a közösségi oldalain. Egy meglehetősen kifacsart pózban fejtette ki negatív véleményét a legújabb Joker filmmel kapcsolatban. A fotó azért érdekes, azon túl, hogy a modell teljesen meztelen, és így számos intim területre enged betekintést, mivel nem lehet eldönteni, hogy a különböző filterek eredményezték-e a celeb sápadtságát, vagy tüntetőleg kerülte a napfényt és a szoláriumokat az elmúlt időszakban. Esetleg a halloweeni buliból visszamaradt testfestéket használta fel a kép kedvéért. 

A nudista freskó mindemellett csak alapot szolgált ahhoz, hogy filmkritikusi tehetségét is megcsillogtassa:

Ma elmentem és megnéztem a Jokert, Joaquin Phoenix félelmetesen tetszett benne,igazából miatta ültem be a filmre! Tudnom kellett volna,mert már olyan sokszor megfogadtam hogy nem az a célja a mainstream alkotásoknak hogy tágítsa a látokörömet,hanem hogy le húzzon! Akárcsak az egész világ! Na azért rossz nem volt a film voltak benne igaz mondatok sőt!Akkor is azt mondom menjetek ki a szabadba vagy a való életbe és ne hagyjátok elnyomni magatokat

- írta a képe mellé Kelemen.