Tegnap már megírtuk, hogy először még a STAR Magazin pedzegette, majd végül az X-Faktor két mentora, Dallos Bogi és Puskás Péter is elismerte egy közös képpel, hogy egy párt alkotnak. Most további részletek derültek ki a kapcsolatukról. 

A Blikk forrása elárulta, hogy már a mentorházban közel került egymáshoz a 2 énekes, ám ekkor még nem lehetett tudni, mennyire gondolják komolyan.  

Barátságnak indult a kapcsolatuk, Bogi élvezte a szingliséget, de az érzelmeknek nehéz parancsolni. Amikor a válogatóknak vége lett, és jó pár napot együtt töltöttek augusztusban a mentorházban, akkor vált egyértelművé: talán többet éreznek a másik iránt

- nyilatkozta a Blikk forrása a lapnak. 

Kollégáik azt hitték, csak egy múló románcról lesz szó, ám tévedtek. Dallos Bogi és Puskás Petit egyre többször lehetett együtt látni az X-Faktoron kívül is. 

Egyre többször tűnnek fel kettesben a városban, valamint a baráti társaságokkal is járnak bulizni. Ilyenkor kevésbé óvatosak, kézen fogva járnak, ölelik, csókolják egymást

- mesélte Dallos Bogi barátnője a Blikknek.

Az énekesek mentortársa, ByeAlex is gratulált Instagramján a párnak, bár viccelődve megkérdezte Puskás Petitől, mi lesz így az ő kapcsolatukkal. 

Ma olvastam a bulvárokban hogy Puskás Peti és Dallos Bogi egy pár. Sok sok boldogságot! De akkor... most VELÜNK mi lesz Puskás!? PELEX 4 life!!!! * helyette most már PEGI?

-írta a sztár közösségi oldalán.