GettyImages-881399228

A Victoria's Secret diszkó-hangulatú fehéreműket dob piacra, Candice Swanepoel pedig csak egyetlen kabátot húzott magára

2019.11.24. 14:43

A Victoria's Secret ismét előrukkolt egy újdonsággal, ám a kollekció darabjai között most akad(nak) retrót idéző darab(ok) is. Candice Swanepoeltől pedig már megszokhattuk, hogy a kevesebb néha több.

A legutóbbi kollekcióban a dominajelmez volt az ász, most pedig a diszkó-kész fehérnemű-szett. A szóban forgó szerkó alapjáraton fekete, és fényvisszaverő kökecskékkel díszített, valamit csípő és comb terén is tarogat extrákat.

 A márka rajongói persze nem bírnak magukkal, és sorra teszik fel kérdéseiket a kommentszekcióban, például arra vonatkozóan, hogy mikor, és mennyiért lesz kapható a szóban forgó szett.

Ami pedig Candice Swanepoelt illeti, ő egy fotózás kedvéért dobta le a textilt, és csak egy fekete kabátkát hagyott magán, arra azonban nagyon figyelt, hogy csak és kizárólag azokat a részeket takarja el általa, amelyeket az Instagram nem nézné jó szemmel, ha kikandikálnának.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

She is like the moon, mysterious, always keeping a little bit of herself hidden. Some days only showing a sliver🌙 spending time grounded in nature. Other times full, electric, and open. 🌕 Sensitive yet powerful, calm like a smooth lake, other days rough like wild seas... She learns to accept herself in all of her many phases. It isn't her looks that make her beautiful. It is the strength in her heart and depth of her soul that make her truly unforgettable. She has been knocked down more than once, she has been through storms, but continues to rise like the sun. She decided it was time to elevate every aspect of her life. She committed to investing in herself, quality over quantity. In thoughts, things, and people - those that have a deeper purpose, and that recognize her worth. She believes in miracles. And realizes that the whole world exists in her own mind, and when she shifts her thoughts, the world transforms around her. She recognizes that the power of a woman's heart is the strongest force in the Universe. She has a legacy to leave for the world. A story to tell. She is YOU. 💫 @loganhollowell

Candice Swanepoel (@angelcandices) által megosztott bejegyzés,