Papp Szabolcsot, a Supernem frontemberét mindenki hiperaktív rockzenészként ismeri, de kevesen tudják, hogy férjként és családapaként egy sokkal kiegyensúlyozottabb, higgadtabb életet él. Lovász László műsorában, a Lakástalkshowban mesélt arról, hogy felsége váltotta meg, neki köszönhetően lett jobb ember. 16 éve élnek együtt, úgy, hogy megismerkedésük után egy nappal már össze is költöztek, a szerelem pedig azóta is tart. 

Az Eszter csodálatos (Papp Szabolcs felesége, a szerk.) ő tart engem az úton, mert én amennyire fent, annyira lent is, tudok nagy seggfej lenni. Néha vannak ilyen meggondolatlan odaszúrásaim. Nélküle nem lennék ott, ahol vagyok, gyermekeim anyja és az életem társa. Tudjuk egymást segíteni. Minden negyven év felett az éjszakában dolgozó ember tudja, hogy nehéz a pörgést egy nap alatt kipihenni. Nagyon fontos, hogy nekem van a feleségem, sokszor irányban tart. 16 éve élünk együtt. Megismerkedtünk kedden és másnap összeköltöztünk, ami valószínűleg szerda volt. Január elseje volt, egy after-party, megláttuk egymást, és annyi. Másnap összeköltöztünk. Nem jártunk. Azóta együtt vagyunk,16 éve, és két csodálatos gyermekünk van. (...) A feleségem élvezi, ahogy élem az életem és járom a világot, ő sokkal jobban tudja, hogy ki vagyok, mint én vagyok és ez csodálatos

– mesélte a műsorban Papp Szabolcs. A zenész azt is elárulta, hogy már sokkal nehezebben viseli a pörgést és számos olyan dolgot is a magáévá kellett tennie, amit korábban nem is gondolt volna. A teljes adást szerda este tudják megnézni a Sony Max csatornán.