Damu Roland nehéz éveket tudhat maga mögött. Nemrégiben a Velvet is beszámolt a színész öngyilkossági kísérletéről, az eset óta azonban Damu újra szerelmes lett, és kezd helyreállni az élete, a napokban volt egy önálló estje is. Mindezek mellett viszont van valaki, akiről a színész elfeledkezett, ő pedig a kislánya, a 3 éves Maja.

A kislányt születésétől kezdve Damu sógornője, Katalin neveli, még az édesanya is ritkán látogatja Maját, a színész azonban legutóbb két éve, Karácsonykor találkozott vele - tudta meg a Blikk.

Roland két éve karácsony előtt látogatta meg a picit, jöhetne, de nem teszi két éve. Eddig ideiglenes gyámja voltam Majának, de a szüleit alkalmatlannak találták a nevelésére, így családba adták, a teljes jogú gyámja lettem. Edina, a testvérem, amikor van pénze, vesz néhány dolgot a kislánynak, de az apa a tavasszal jogerősen megítélt 240 ezer forintos visszamenőleges és a havi negyvenezer forint gyerektartást sem fizeti.

– mesélte a lapnak Damu sógornője, aki kisfia mellett Maját is saját gyermekeként neveli édesanyja segítségével.

Katalin azt is elárulta a lapnak, hogy a színészt sem bíróság, sem a gyámhatóság nem találta, még a tárgyalásokra sem jött el. Jelenleg bírósági végrehajtó próbálja érvényesíteni a gyerektartásról szóló ítéletet, ám sógornője kételkedik abban, hogy Damu önszántából fizetne.

Ami a színész rácsok mögött köttetett házasságát illeti, továbbra sem hivatalos a válás. Damu a pszichiátrián ismerkedett meg Edinával, akit feleségül is vett, ám amikor felesége 5 hónapos terhes volt, elhagyta. Az anya alkoholproblémák, a színész pedig rendezetlen körülményei miatt nem kaphatta meg Maja felügyeleti jogát, aki jelenlegi gyámja szerint már nem is emlékszik édesapjára.