Ahogy arról korábban beszámoltunk, Mc Hawer viccelődni próbált Gáspár Beáék autóbalesetén, amit a Gáspár család nem tartott annyira humorosnak. Mc Hawer hamar rájött, hogy a közösségi oldalára posztolt tartalom annyira nem szerencsés, ezért le is törölte azt, de a Gáspár család figyelmét így sem kerülte el. Ezután jött néhány nem éppen nyugodt hangvételű üzenetváltás a felek között. Ma Mc Hawer a Mokkában kért elnézést a félresikerült viccért. 

Egy ártatlan poén volt, elnézést kérek, ha megbántottam őt, a családját, bárkit a balesettel kapcsolatban. (...) Nem akartam a balesettel viccelődni, maga a kép volt poénos, de most már utólag belátom, hogy nem, ezért elnézést kérek. Viszont azért nem kérek elnézést, hogy ők bántottak engem 

- utalt arra a híresség, hogy Gáspárék azt írták, az üzletlánc, amivel a zenész posztjában viccelődött, fizeti az italait, utalva arra, hogy régebben Mc Hawer alkoholproblémákkal küzdött. A férfi ugyanakkor kijelentette, már 6 éve nem ivott alkoholt. 

Mc Hawer elmondta, hogy az utóbbi években is sokan támadják azzal, hogy alkoholista, holott már régóta nem nyúlt alkoholhoz. Szerinte ő nem szándékosan bántotta meg  Gáspár Beát, ellenben ő és családja szándékosan szúrt oda neki. 

Ocsmány módon belém álltak, hogy ezt már én sem hagyok annyiban. Én nem akarok háborút vívni, ugyanúgy várom azt, hogy esetleg csak bocs, Géza. Nekem ennyi elég

- zárta le a témát Mc Hawer.