Igyekeztünk az idei évben figyelemmel kísérni a Glamour és Instagram-modellek működését, így derülhetett ki például, hogy a vetkőzések sok esetben nem a likeokról, vagy a bevételről szóltak, sokkal inkább a szabad szexualitásról, illetve arra is fény derült, hogy némi fenékmutogatással többet szakít egy-egy bikinimodell, mint egy Michelin-csillagos séf. A pénzügyileg és a követői bázis növelésében is sikeres szereplők közül összeszedtük 2019 kiemelkedő Insta-alakjait, akik pusztán a nudista-eszmék hangoztatásával és néhány ügyesen photoshoppolt képpel bekerültek a top 5-be. 

Demi Rose

A szexizésekkel sohasem fukarkodó modell 11 és fél millió rajongóval bír. Nyáron még 10 millió körül állt, ez pedig azt jelenti, hogy másfél millió követőt szedett össze alig pár hónap alatt. Ha nem változtat a koncepción és a sikerszériája is kitart nála, jövőre akár meg is duplázhatja az aktív rajongók számát. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Skinny dipping in the rain @dannydesantos

Demi Rose 🌹 (@demirosemawby) által megosztott bejegyzés,

Anastasiya Kvitko

Kvitko kisasszonyról már többször értekeztünk, de ha elsőre nem lenne meg, ő a kelet Kim Kardashianja. Különösebben ő sem tolta túl a kreativitást,  ars poeticája a végtelenített dekoltázsokra korlátozódik, azonban nem panaszkodhat, mivel hiába egyszerű az üzleti modell, ha működik. Több millió dollárt zsebel be évente, sikeres influenszer, ráadásul egyre több divateseményre hívják vendégként. Jelenleg élete egy csodálatos Glamour-karrier betetőzése. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

@prettylittlething 💜

AK (@anastasiya_kvitko) által megosztott bejegyzés,

Julia Rose

Egy újabb szál rózsa a modellek színes-szagos csokrából. Rose egyébként topless-vezetéseivel szerzett hírnevet magának, illetve azzal, hogy egy, a tévében is leadott villantása miatt kitiltották egy baseball stadionból. Egyébként köszöni szépen, jól döcög a szekere, egyre több felkérést kap, például a Playboytól, és egy energiaitalt forgalmazó cégtől. Idén már messze 5 millió dollár fölött keresett posztjainak hála.  

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

what makes you happy?

Julia Rose (@its_juliarose) által megosztott bejegyzés,

 Kinsey Wolanski 

Talán még emlékeznek a szőkeségre, aki a Tottenham és a Liverpool BL-döntőjének első félidejében nyomott egy hatalmas ön-reklámot azzal, hogy egy feszes fürdőruhában végigszaladt a pályán. Akkor pillanatok alatt  2 millió követőt gyűjtött, most 3,3-nál tart, szóval lassan érik egy újabb őrült pucérkodás. Egyébként bikini-modellként dolgozik és egyre sikeresebb. Most egy slasher moziban kapott szerepet, szóval alakul. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Good morning from sunburned Kinsey 💋 @angsana.velavaru

Kinsey (@kinsey) által megosztott bejegyzés,

 Mary Andrews

A tetoválásairól és vicces képaláírásairól ismert kanadai modell kis idő alatt gründolt össze fél millió rajongót, de képei alapján nem sok idő fog eltelni, míg 10 millióra növeli a követők számát.