Istenesék nagyon nem hisznek a hagyományos családmodellben

2019.12.18. 11:12

Istenes Bence az alábbi, a Telekomot reklámozó Instagram-posztban meséli el, hogy párjával, Csobot Adéllal nem hisznek a hagyományos családmodellben, azaz abban, hogy egy kapcsolatban a férfi dolga csak a pénzkeresés, a háztartás vezetése meg a nő reszortja.

Azt mondják:

Őszintén szólva mi nagyon nem hiszünk a hagyományos családmodellben, miszerint a férfi a penzt keresi, a többi pedig a nő dolga. Én első perctől kezdve szinte ugyanannyit pelenkázok, fürdetek, viszem-hozom Nátánt az oviba, gyakran főzök, porszívózom és mosogatok. De Adél is simán lenyírja a füvet, ha épp olyan kedve van, sokkal türelmesebb, ha bútorszerelésről van szó, és havat is lapátol. Szerintünk ma ez így tud jól működni! Nem azt mondom, hogy a nő ne legyen nő, a férfi pedig férfi, de ez nem az otthoni munkamegosztáson múlik! Az kemény és monoton feladat, főleg ha már gyerekek is vannak a képletben.

További hírek még mára:

  • A Blikk hosszú cikket közöl arról, milyen körülmények között él most a nemrégiben elhunyt Terry Black két gyermeke Németországban. Nincsenek jó helyzetben: ki fogják kapcsolni az áramot náluk karácsonyra, és úgy tűnik, a két testvérnek szét kell majd válnia, mert csak egyikük tud hazajönni Magyarországra.
  • Szintén a Blikk közöl hosszú cikket Pál Éváról, aki a Neoton Família énekesnője volt, és devizahitel miatt került nehéz helyzetbe. Neki azonban sikerült rendbe tennie az életét, illetve az anyagi helyzetét.
  • Tegnap volt az új Star Wars-film bemutatója, Liptai Claudiáék is ott voltak, mindketten csupafeketében méghozzá, és Liptai Claudia azt írja az erről szóló Insta-posztjában, hogy ő mekkora rajongója a Csillagok háborújának.
  • A Konyhafőnök VIP legutóbbi részében pedig Kiss Andrásnak egy szilikonformát kellett kivajaznia, de ehelyett egy alátétet kent meg szépen. Ezt videón is meg lehet nézni, alább.
Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Istenesék nagyon nem hisznek a hagyományos családmodellben

Hírösszefoglaló: Terry Black gyerekeinél karácsonyra kikapcsolják az áramot, Liptai Claudia pedig csupafeketében rajongott a Star Warsért a premieren.

7 · Dec 18, 2019 11:12am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments