Karácsony előtt: így készülnek a magyar hírességek az ünnepekre

2019.12.22. 12:24 Módosítva: 2019.12.23. 09:39

Lassan az adventi kalendárium utolsó ablakja is kinyílik, már csak pár nap és itt a karácsony. Körbenéztünk, hogy a magyar bulvár szereplői milyen hagyományokat őriznek, milyen fát látnak szívesen a nappalijukban, illetve, hogy milyen fogásokkal készül az ünnepi asztalra.

  • Liluék a Blikknek meséltek az ünnepi készülődésről. A műsorvezetőnél már áll a fa, de elképzelhető, hogy nem sokáig, ugyanis az első számú „célpontja” a nyolc hónapos kisfiú érdeklődésének.

Nem csodálom, hiszen tele van színes fényfüzérekkel és játékokkal. Nálunk ez a hagyomány, most is legalább kétszáz darab játékos dísz csüng a fán, amelyeket Félix nagyon szívesen leszedne. És mivel a kisfiam most négykézláb gyorsabb, mint én két lábon, az életemet térdelve töltöm, hogy harminc centin belül legyek hozzá, és időben elkapjam, mielőtt leránt, megtapogat valamit, vagy felmászik valahova. A karácsony is azzal telik majd, hogy megmentsem magától


– mesélte Lilu nevetve a napilapnak.

  • Mádai Vivien a Ripostnak mesélt arról, hogy fia, Zénó kérésére már november végén megsütötte az első adag mézeskalácsot, de az nem sikerült.

Nagyon készülünk már a karácsonyra. Igazából már november utolsó hétvégéjén megsütöttünk a fiammal az első adag mézeskalácsot, de egyszerűen nem állt össze a tészta állaga, és sajnos annyira rossz lett. (...) Természetesen főzni is fogok: halászlét, rántott halat, és különleges köretek is lesznek az asztalon, amiket év közben nem eszünk. Próbálom minden évben kicsit szélesíteni a palettát. Még a bejglik sütése hátra van, amiket közvetlenül karácsony előtt készítek el


– mesélte a Mokka műsorvezetője.

  • Iszak Eszti igyekszik segíteni, csatlakozott az Ökumenikus Segélyszervezethez, akiknek a munkáját önkéntesként segítette. Az NLC-nak adott interjújában egy gyerekkori emléket idézett fel.

Nem vagyok az a típus, aki jó előre bevásárol az ajándékokból. Nem szeretem a kötelező dolgokat, sokkal inkább a spontán, szívből jövőeket. Persze vannak szép és kevésbé jó karácsonyi emlékeim is. Egyszer, még gyerekként magamra rántottam a feldíszített fát, de ma már erre is mosolyogva gondolok vissza. Felnőtt fejjel az ünnep számomra akkor tökéletes, ha együtt vagyunk a családdal. Nekem ennyi bőven elég

- mondta az online lapnak.

  • Végül Mihalik Enikő is megnyilatkozott az Instagramján, méghozzá arról, hogy minden szerettének spa bérletet szán karácsonyra.