Október közepe óta hatalmas erdőtüzek pusztítanak Ausztráliában, a helyzet a mai napig nem javult. Érthető módon sokakat bosszanthatott a Daily Mail egyik cikke, melyben azt írják, a tűzvésztől és szárazságtól sújtott kontinensen élő Chris Hemsworth-ék csodapalotájába egy óriási teherautónyi vizet szállítottak, hogy karban tarthassák a házhoz tartozó óriási kertet. A türelmét vesztett sztár sztár Insta-oldalán cáfolta az angol bulvárújság állítását. 

Ez teljes egészében egy hazugság. Általában nem szoktam reagálni a rólam szóló álhírekre, de ez nagyon felbosszantott

- kezdi Chris Hemsworth Insta-oldalán nemrég feltöltött képe mellett a magyarázkodást. A fotón a Daily Mail cikkéből látható egy screen shot, amire nagy piros betűkkel a hazugság szót írta. 

Valóban érkezett a lakásához egy teherautónyi víz, de az nem a virágai locsolásához kellett. Mivel a lakása nincs rákötve a városi ivóvízhálózatára, amikor elfogy otthon az ivóvizük, venniük kell, ez volt a teherautóban is. A Daily Mail cikke tévesen írta: a víz azért érkezett Chris Hemsworth és felesége házához, hogy legyen mit inniuk, nem pedig azért, hogy legyen mivel öntözniük a virágaikat. A sztár hozzátette, soha nem locsolja ivóvízzel a növényeit.

Köszönöm az aggodalmaskodásod, Daily Mail, köszönöm, hogy még stresszesebbé tettél egy amúgy is borzalmas helyzetet, amivel az egész ország küszködik. Boldog karácsonyt

- zárja ironikusan sorait a színész.