A mai, azaz december 24-i Instahíradóban azt nézzük meg, melyik híresség posztolta már a karácsonyfáját. Mert például Dallos Bogi publikált már egy képet X-faktoros mentorkollégájával és egyben új szerelmével, Puskás Petivel első közös karácsonyfájukról. Az ágakat többek között keresztneveik kezdőbetűi, egy B és egy P díszítik.

Demcsák Zsuzsát lehet most irigyelni, nem csak azért, mert ő a tegnapi Instahíradóban is benne volt, hanem azért is, mert ő már hétfő este azt írta, hogy mindennel elkészült, legalábbis ami a karácsonyi készülődést illeti.

Görög Zita a múlt héten még arról posztolt egy elég vicces szelfit, hogy nagyon lefárasztotta a karácsony előtti hajtás, és hogy nagyon várja a pihenést, de a legfrissebb posztja már arról szól, hogy végre elkezdődött az ünnep.

Nádai Anikó három napja kitette, hogy őnáluk már áll a fa, azt írja, még sose volt olyan, hogy szenteste előtt feldíszítették volna a karácsonyfát.

Ördög Nóráék a majdnemkész fázist örökítették meg, eképpen.

Till Attila pedig éjszakai műszakban, kapucniban állította fel otthon a karácsonyfát, erről tanúskodik az alábbi poszt.

Egy szavazás még belefér? Érdekes lenne összesíteni, 2019-ben kinél mik a karácsonyi, faállítási szokások! Ha van kedve, klikkeljen egyet!

Önöknél otthon mikortól áll a karácsonyfa?

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Nézze meg 7 híresség karácsonyfáját!

Demcsák Zsuzsa már 23-án mindennel kész lett, Dallos Boginak és Puskás Petinek ez az első közös fája, rajta B és P betűk. Instahíradó különkiadás!

20 · Dec 24, 2019 11:11am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments