GettyImages-82620704

Madonna és Guy Ritchie pereskedéssel tölti a karácsonyt

2019.12.25. 10:08

Bár már 11 éve, 2008-ban elvált egymástól Madonna és Guy Ritchie, még most sem rendeződött teljesen a kettejük közötti viszony, legalábbis ha a gyerekelhelyezésről van szó, a mai napig képesek a bíróságra citálni egymást. Guy Ritchie karácsony előtt 1 nappal, december 23-án intézett egy levelet a bírósághoz, hogy 19 éves fiuk, Rocco velük karácsonyozhasson, írja a Daily Mail

A két híresség 8 évig tartó házassága alatt egy másik gyereket, David Bandát (14) is örökbe fogadott, aki a karácsonyt apjánál, Guy Ritchie-nél töltötte. Az elvált pár Rocco felügyeleti jogát illetően elvileg 2016-ban már megállapodtak, a bíróság ítélete szerint a fiú apjával élhet, Angliában. 

Madonna valószínűleg azért mondhatta le két miami-i fellépését karácsony előtt, mert exével nem tudtak megállapodni arról, hogy a gyerekek kinél töltsék a karácsonyt. Bármi is volt az indoka az énekesnőnek, amiért mindössze 2 órával a fellépése előtt mondta le a show-ját, a rajongók nem fogadták túl jól a hírt, főleg, hogy nem ez az első alkalom, hogy Madame X nevű turnéja kényszerpihenőt tart.