Az európai hírügynökségek kiadták a kontinens legjobb sportolóinak listáját. Az olyan ismert nevek mellett, mint Lewis Hamilton a lista egyetlen magyar sportolója a háromszoros olimpiai bajnok úszó Hosszú Katinka, aki a 13. helyen végzett. Ezzel az Iron Lady megelőzte a focista, Cristiano Ronaldót is, aki a 18. lett - írta meg a Ripost. Közben Shane Tusup hivatalosan is kiszállt Hosszú cégéből, amelyben új kedvese és családtagjai viszont máris szerepet kaptak - írta meg a privátbankár.hu.

Hosszú újabb sikeres év elé nézhet, gyakorlatilag mindent elért már most, amit elérhet egy magyar sportoló az úszósportban. Arról nem is beszélve, hogy befektetései, pontosabban cégei is remekül működnek. Ahogy a felmérés is bizonyítja az úszónőt nem érheti baj az elkövetkező időszakban és lassan, de biztosan egykori férjével is le tudja zárni közös ügyeiket.

Házassága év elején, Amerikában ért véget egykori férjével és egyben edzőjével, Shane Tusuppal.

A kétmilliárd forintos vagyon megosztása mellett az egyik kiemelkedő feladatuk volt, hogy Tusup teljesen kiszálljon az úszónő cégéből, az Iron Corporation Kft-ből.

A cégnyilvántartások szerint november 8-i dátummal törölték is az amerikai edző nevét. Helyette, a privátbankár.hu beszámolója szerint új kedvese, Gelencsér Máté és családtagjai került be.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Boldog Karácsonyt Mindenkinek! 😘 (ez a mi mammut fenyőnk) 😂

Katinka Hosszu (@hosszukatinka) által megosztott bejegyzés,