A műsorvezetőnő szilveszteri showjában összegezte elmúlt éveit. Kifejtette, hogy 2018 halmozottan szerencsétlen volt a számára, hisz a szakításán túl számos tragédia és gond érte. Azonban 2019 a megújulásról és az építkezésről szólt. Monológja végén elismerte, hogy még nem talált rá a szerelem, de nem is sürgeti a dolgot, vár egy megbízható, rendes férfira.

A Női titkok Várkonyi Andinál műsorban vendégeihez hasonlóan Várkonyi is összegezte az elmúlt időszakot. 2018 számára a tragédiákról, 2019 az újrakezdésről szólt.

Nekem most olyan évem volt, amikor sokat erősödtem, ha a személyiséget nézzük. Ezekből a tragédiákból felállni nem volt egyszerű. megteremtettük a lányommal az új életünket. nem volt segítségem, egyedül kellett. Ha a magánéletemet nézzük; rendet raktam, kijöttem egy nem jó kapcsolatból. nem tudok új kapcsolatot felmutatni, de talán nem is baj. Listát ugyan nem írtam, de fejben összeraktam, hogy mit nem akarok pasiba. Azt szeretném, hogy legyek én is fontos

- mondta el a műsor záróakkordjaként. 

Az évet egyébként egy nem is akármilyen dicsérettel zárhatta Várkonyi. Puzsér Róbert nyilatkozott róla pozitívan.  A kritikus szerint, úgy beszélt a szexről és a párkapcsolatokról, ahogy eddig a talkshow műfajában kevesek.