Az egykori valóságshow-hős közösségi oldalán panaszolta el, hogy nem tud érvényesülni a népszerű társkereső oldalon, ugyanis rendre letiltják őt. Már írt a Tindernek több üzenetet is, nem érti miért pikkelnek rá.

Baukó kérdésünkre elárulta, hogy nem érti, mi az oka a dolognak, de már mindent megpróbált, hogy felülkerekedjen az indokolatlan cenzúrán.

Nem hagynak élni. Nekem is szükségem lenne egy platformra, de így, hogy gyakorlatilag naponta letiltanak, csak tovább romlik a helyzetem, a legutóbb egymás után háromszor zártak ki. Már több telefonszámot is letiltottak, elsőnek a sajátomat, majd elkértem az édesanyámét, a tesómét, illetve a barátnőimét is, de eddig mindegyiket zárolták. Nem is értem a dolgot, valószínűleg azt hiszik, hogy kamu oldal, de esetleg lehetne ezt ellenőrizni valahogy

– mesélte keserűen Baukó, aki hasonló cipőben jár, mint Sharon Stone, akit nemrég ugyancsak töröltek egy oldalról, mivel a szolgáltató nem hitte el, hogy valóban a hollywoodi sztárt rejti a profil.

Az exem is fent van, már az is eszembe jutott, hogy esetleg ő jelent fel, vagy nem tudom, valaki, aki nem akarja, hogy randizni tudjak. Ráadásul most már a Facebookon keresztül sem tudok bejelentkezni, ami ugyancsak érdekes, hiszen össze volt kapcsolva már fel éve a Tinderrel.

Az egykori műsorvezető az utóbbi időben többször vallott arról közösségi oldalain, hogy milyen nehéz ismert nőként párra találnia.