Bizarr, de sikeres karriert mondhat magáénak egy titokzatos fiatal nő a YouTube-on. A csinos vlogger 2015 óta „suttog”a videómegosztón. Azóta már kétszer is törölték, de egy ideje újra elérhető, miután hűséges rajongói petíciókat írtak alá visszatéréséért. A videók koncepciója egyébként roppant egyszerű: szexi fehérneműben ad ki különféle hangokat, de gondosan ügyel arra, hogy eközben ne lehessen felismerni az arcát  – írta meg többek között a Bors.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

#bootypics #instagood

Hungry Lips (@officialhungrylips) által megosztott bejegyzés,

A rejtélyes youtuber, mint ASMR-előadó határozza meg magát. Aki nincs képben a műfajjal kapcsolatban:

a stílus képviselői olyan emberek, akik képesek stimulálni az agyat az általuk generált hangokkal, ezzel pedig élvezetet okoznak a hallgatóknak.

Rengeteg videó fut ebben a műfajban, többnyire halkan suttogó nők szerepelnek az anyagokban, akik valamilyen tevékenységet végeznek, korábban például Palvin Barbara is szerepelt egy ilyen anyagban:

A Hungry Lips néven futó vlogger is így próbál érvényesülni a netes videók világában, többszöri cenzúrázása ellenére ismét közel félmillió követőt tudhat magáénak és videói töretlen népszerűségnek örvendenek. Különlegessége egyébként a rajongók szerint abban rejlik, hogy képes teljesen anonim maradni.