Ahogy a hideg egyre inkább eluralkodik Magyarországon, a celeb-világ úgy indul meg délfelé:

Berki Krisztiánék a Bahamákon pihengetnek, Ördög Nóráék Afrikában telelnek, míg Sarka Kata barátnőivel és családjával feltehetően Dubajban pihent, nemrég pedig még Lilu is tengerparti fotókat posztolt.  Megérkezett a hideg, és bár havat egyelőre nem hozott magával, azért az ember egyre inkább melegebb vidékre kívánkozik. Ha pedig az ünnepi költekezés után nem fér bele egy kis szubtrópusi kirándulás, érdemes a hazai hírességek fotóival felmelegedni.

  • Berki és felesége, Mazsi az elmúlt napokban bőségesen posztolt a Bahamákon töltött napjaikról. Kék tenger, napsütés, némi dőzsölés a szálloda csinosan terített asztala mellett. Mi kellhet még az embernek? A kellemes fotók mellett a posztokból pedig magába szívhatja az egyszeri halandó a "berkizmus" esszenciáját, hisz az üzletember minden kép mellé ír néhány gondolatot is.
  • Ördög Nóráéktól megszokhattuk, hogy gyakorlatilag egy menetelés az életük, jelenleg épp Tanzániában van a család. Ha folytatják az immár hagyományos családi vloglást, nagyon valószínű, hogy felkerül pár videó is a legújabb útjukról. Addig a követőknek be kell érniük pár Instagramon megosztott fotóval.
A bejegyzés megtekintése az Instagramon

☀️🌴☕ #legyünkmacsakúgy

Ördög Nóra (@ordognora) által megosztott bejegyzés,

  • Sarak Katáról az újév első napján is írtunk egy keveset, most pedig folytatjuk a dolgot, ugyanis a műsorvezetőnő az utóbbi napokban a megszokottól eltérően egész sok képet osztott meg közösségi oldalán. A képekből kiderül, hogy családjával és barátnőivel, többek között Rogán Cecíliával töltött el pár napot egy napsütéses helyen, ahol simán lehet fürdőruhában fényképezkedni. Az újabb posztokból arra is lehet következtetni, hogy Dubajban járt és, hogy azóta már hazai is tért.
A bejegyzés megtekintése az Instagramon

#girls #friends #2020 @rogancecilia

Kata Sarka (@katasarka) által megosztott bejegyzés,

  •  Végül, de nem utoljára a Schobert család is több egzotikus tájról posztolt az elmúlt időszakban, ők is immár hagyományosan vannak a Maldív-szigeteken egy Alakreform tábor keretei között. Míg Rubint Réka az elképesztő tájról és a családról posztolt, addig Norbi inkább az étkezésre koncentrált posztjaiban.